Diensten

Wat we u bieden

Wij kunnen uw computer of laptop reparen, zowel bij hardwareproblemen (kapot scherm, kapotte harde schijf, gaat niet aan, wordt te warm en valt uit, etc.) als softwareproblemen (blauw scherm, windows loopt vast, computer vol virussen, computer erg traag, computer start zomaar opnieuw op).

Er zijn andere bedrijven die bij u langskomen en op locatie uw problemen oplossen. Indien de computer gescanned moet worden of geherinstalleerd (waarna er updates gedownload moeten worden) kan dit veel tijd kosten. Dit kost u dan niet alleen veel geld, maar u heeft ook vele uren iemand in huis waardoor u zelf ook bezet bent. En u weet van te voren ook niet wat de kosten gaan zijn, als het erg oploopt is het de vraag of het wel de moeite was om de oude computer of laptop te laten maken.

Wij bieden u vaste tarieven. Hiervoor moet u wel de computer of laptop bij ons afgeven en weer ophalen. Wij adviseren dan ook om voordat u alle kabels losmaakt even een foto te maken van hoe alles was aangesloten. Omdat we vaak tussentijds moeten wachten tot de computer een bepaalde taak klaar heeft (of totdat een probleem optreed) willen wij meerdere computers tegelijk behandelen, daarom zijn er per week 2 breng en haal momenten waarop u uw computer of laptop kunt afgeven. U brengt bijvoorbeeld op dinsdagmiddag uw computer en dan kunt u die op vrijdagmiddag weer ophalen. U bent de computer of laptop dus wel enkele dagen kwijt. Alleen op deze manier kunnen wij voor scherpe en vaste tarieven uw probleem oplossen.

 

Kleine euvels ter plekke opgelost

In sommige gevallen kunnen we het wel direct oplossen. Bel ons voor meer informatie en een inschatting van de kosten.