Tarieven

Wij rekenen vaste tarieven voor onze werkzaamheden. Het basistarief is 50 euro incl. BTW voor de reparatie van een laptop of PC met Windows 7, Windows 8 of WIndows 10.

Voor dit bedrag lossen we simpelweg uw problemen op, ook al weet u vooraf niet precies wat het probleem is. Er zijn meerdere manieren om problemen op te lossen maar onze ervaring is dat als de computer of laptop eenmaal problemen gaat geven die veroorzaakt worden door een instabiel Windows systeem het verstandig is om de persoonlijke bestanden en accounts veilig te stellen, de computer helemaal leeg te maken (formatteren) en vervolgens de computer weer opnieuw te voorzien van het basis besturingssysteem.

Of het nou gebeurt omdat Microsoft Word vastloopt of omdat uw computer vol virussen zit, op deze manier kan u met een schone lei beginnen en zal de computer weer werken alsof u hem gisteren uit de doos haalde.

Nu kan het zijn dat een storing lijkt te komen door softwareproblemen maar dat er eigenlijk meerdere problemen zijn, zowel door virussen or instabiele software als zogenaamde hardware problemen (dat er dus echt iets mis is).

Virussen willen nog wel eens voor een hoge belasting van de computer zorgen (bij laptops te merken aan de hitte en herrie) waardoor binnen in de computer zogenaamde koelingspasta opdroogt. Deze pasta geleid warmte van de computer naar de koelingselementen/ventilator. En ook dan zullen wij niks extra’s rekenen voor het werk dat we hebben, maar het kan dus wel zijn dat om het op te lossen het computergeheugen of een ander onderdeel vervangen dient te worden.

Voor eventueel benodigde koelingspasta rekenen we niks. De eventueel benodigde onderdelen moet u zelf betalen en worden ook niet door ons geleverd, wij kunnen het wel voor u bestellen. U ontvangt dan van ons het aankoopbewijs waarmee u garantie krijgt bij de leverancier. De levertijd van onderdelen is meestal 1 werkdag, maar vooral bij laptops kan het veel geld schelen als wij de onderdelen voor u uit het buitenland laten komen.

Wij bemiddelen kosteloos voor u met leveranciers van vervangende onderdelen! Voor alle reparaties geldt dat we die doen onder no cure, no pay. Indien er extra kosten gemaakt moeten worden voor extra hardware kunt u ervoor kiezen dit niet te doen, in dat geval betaald u dus niks! 

Indien het vooraf al bekend is dat er een hardwareprobleem is (zoals een kapot laptopscherm) of als u een ander specifiek probleem door ons laat oplossen kunt u hieronder zien wat de kosten ervan zijn:

PC en laptop repareren/herinstalleren excl. eventuele hardware onderdelen: 50 euro (indien gewenst upgraden we uw computer kosteloos naar Windows 10)
PC en laptop harde schijf vervangen incl. overzetten systeem: 25 euro (geen software aanpassingen maar wel uitbreiden schijfgrootte)

Windos XP/Vista naar Windows 10 upgraden (excl. aanschaf Windows 10 licentie): 50 euro
Laptop warmte/herrie reparatie: 20 euro (geen software aanpassingen)
PC warmte/herrie reparatie*: 15 euro (geen software aanpassing)
Laptop scherm vervangen (excl. kosten scherm): 25 euro
Tablet/smartphone scherm vervangen (excl. kosten scherm): 25 euro
Bestanden redden van kapotte computer of laptop: 10 euro (neem een grote USB stick, externe harddisk of uw nieuwe PC mee!)

Andere kleinere/speciale reparaties zijn ook mogelijk, kom met uw computer of laptop langs en wij geven u een gratis consult.

alle prijzen zijn inclusief 21% B.T.W.